güncel yazılar...
Loading...

ABD Şarap İthalatçıları

Resim: Logo vector designed by Freepik
Bundan önceki yazılarımda, dünya şarap ihracatını ve ithalatını incelemiş, Türkiye'nin uluslararası şarap ticaretindeki yerini açıklamıştım.

Konu ile ilgili olarak yazmış olduğum bir diğer yazımda ise, Çin'li şarap ithalatçılarının iletişim detaylarını sizlerle paylaşmıştım.

Bugünkü yazımda ise, Dünya'nın en büyük şarap ithalatçısı olan ABD'nin, şarap ithalatı yapan firmalarının bir kısmının bilgilerini sizlere iletmek istemekteyim.

Daha önce de söylemiş olduğum gibi, uluslararası pazarlama alanında yazdığım yazılarımda, konu ile ilgili olarak ithalat yapan firmaların yalnızca küçük bir bölümünü sizlerle paylaşmaktayım.

Bugünkü sayfamda yer alan ABD şarap ithalatçıları, ABD'de şarap ithalatı yapan tüm firmaları kapsamamakta, seçilmiş küçük bir grubu temsil etmektedir.

ABD Şarap İthalatçıları

WineSellers Ltd.


WineSeller firması, dünya çapında tanınan, ABD'li şarap ithalatçısı ve distribütörüdür. ABD'de 50'nin üstünde eyalette şarap dağıtımı yapan firma, özellikle üst kalite şarap ithalatı yapmaktadır.

WJ Deutsch & Sons, Ltd.


Bill Deutsch tarafından 1981 yılında kurulan firma, Dünya'nın önde gelen şarap üretim yerlerinden, üst pazar segmenti için kaliteli şarap ithalatı yapmaktadır.

2 çalışan ile Fransa'dan şarap ithalatı yaparak ticaret hayatına başlayan firma, günümüzde 170'in üzerinde çalışanı ile ABD'nin önemli şarap ithalatçısı firmalarından birisi konumundadır.

Dreyfus, Ashby & Company


Bundan yaklaşık 60 sene önce Londra'da kurulan firma, 2. Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle beraber, firma sahiplerinin ABD'ye göç etmeleriyle,ABD'ye taşınmıştır.

Firma, İtalya, Avustralya, Şili, Arjantin, İsviçre, Fransa, İspanya, Güney Afrika, Hindistan ve Japonya'dan şarap ithalatı yapmakta, ithalatını yaptığı bu şarapları ABD'nin 50 eyaletinde pazarlamaktadır.

Brescome Barton, Inc.



Connecticut eyaletindeki en büyük alkollü içki ithalatçısı ve dağıtıcısı olan firma, 70 yıllık bir geçmişe sahiptir. 300'ün üzerinde tedarikçi ile çalışan firma, Connecticut eyaletinde 4850 içki satış lisansı ile 12.000 kalemin üzerinde ürün pazarlaması yapmaktadır.

Southern Wine & Spirts of America, Inc


ABD genelinde şarap ithalatı ve dağıtımı yapan en büyük firmalardan birisi olan Southern Wine & Spirts of America Inc, dünya genelinde 1500'ün üzerinde tedarikçi ile çalışan devasa bir firmadır.

NDC / RNDC


NDC ve RNDC firmaları yakın zamanda birleşme kararı almışlardır. Her iki firmanın birleşmesiyle oluşan firma, ABD genelindeki en büyük alkollü içki dağıtıcılarından birisinin kurulmasına yol açmıştır.

Ruby Wines Inc


4. nesil tarafından yönetilen bir aile firması olan Ruby Wines Inc firması, Massachusetts eyaletinde ithal etmiş olduğu iyi kaliteli şarapların pazarlamasını yapmaktadır.

Chatham Imports Inc.

ABD'nin New York eyaletinde faaliyet gösteren şarap ithalatçısı ve dağıtıcısıdır. Firma, Almanya, İtalya, Arjantin ve Avustralya'dan şarap ithal etmektedir. Ayrıca firmanın vodka, cin, viski, likör, grappa, rom ve Çin likörü olan Bái Jiǔ ithalatı da mevcuttur.

MHW, Ltd.


1934 yılında kurulmuş, köklü bir firma olan MHW Ltd, 105 çalışanı ile ABD'nin önemli şarap ithalatçılarından birisidir.

Akreditif Danışmanlık Hizmetleri

Dünya genelinde korumacılık artmakta, politik, ticari ve finansal riskler buna paralel olarak yükselmektedir.

İhracat ve ithalat işlemlerinizde akreditif başta olmak üzere güvenli ödeme ödeme yöntemlerini etkin kullanarak pazar payınızı arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akreditif, vesaik mukabili ve diğer ödeme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler ve danışmanlık bilgileri sitemizdedir.