güncel yazılar...
Loading...

Ukrayna Ceviz İhracatçıları

Ukrayna, özellikle kabuksuz iç ceviz ihracatında öne çıkan bir ülkedir. Ukrayna, 2014 yılında 25.293 ton kabuksuz iç ceviz ihracatı gerçekleştirmiş ve söz konusu ihracat sonucunda 80 milyon 149 bin dolarlık bir gelir elde etmiştir.

Ukrayna'nın iç ceviz ihracatındaki en önemli nokta fiyatlardır. Ukrayna, piyasa fiyatının çok altında iç ceviz ihracatı gerçekleştirmektedir.

Ukrayna'nın kabuklu ceviz ihracatı ise 2014 yılında yaklaşık 6 milyon dolar tutarında olup, söz konusu tutar Dünya toplam kabuklu ceviz ihracatının %1'inin bile altındadır.


Bugünkü yazımda, Ukrayna'da bulunan bazı ceviz ihracatçısı firmaların bilgilerini sizlerle paylaşmak amacındayım.

Ukrayna Ceviz İhracatçıları

Faeton-Group LLC 
5-B Dimitrova street, 03680 Kyiv, Ukraine
info@faetongroup.com
Tel: +38 044 207 1090

Yılda 6000 ton kuruyemiş ve kuru meyve işleyen firma, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, İngiltere ve Rusya'da pazarlama ve dağıtım faaliyetleri yürütmektedir. Firmanın, ceviz işleme fabrikası ise Ukrayna'da yer almaktadır.

Üretimini HACCP ve ISO standartlarına uygun olarak yapan firmanın kalite sertifikalarına, Faeton'un kurumsal web sitesi üzerinden ulaşmak mümkündür.

Çoğunlukla kabuksuz iç ceviz satışı yapan firma, açık renk yarım, koyu renk yarım, açık renk çeyrek ve parça halinde iç ceviz ihracatı yapmaktadır.

UKR Walnut
Khmelnitsky Street. Kurchatov, 8 / 9d
Ukraine
Tel: +380 67 383 7476

Evromost-EXIM ve UKR Walnut isimleri altında faaliyet gösteren firma, Ukrayna'nın önde gelen ceviz işleyicisi ve ihracatçılarından birisidir.

Müşteri spesifikasyonlarına göre ceviz işleyebilen firma, kabuksuz ceviz içlerini 5kg'lık vakum poşetlerde veya 10kg'lık karton kolilerde sevk edebilmektedir.

Firmanın ayrıca kabuklu ceviz ihracatı da vardır.

Botaniq Ukraine Company
Office 4, Borodyansky ln.3
03680, Kiev
Ukraine
Tel +380 44 2230663

Gıda, kozmetik ve ev kimyasalları alanlarında ham madde tedarikçisi konumunda olan firmanın ürün gamında kabuklu ve kabuksuz ceviz ticareti de bulunmaktadır.

Exponuts
Nikolaev region,
Pervomaisk, Kievskaya street, 12
Ukraine
Tel: +380 67 101 1696

24-26, 26-28, 28-30 ve 32 üzeri ölçülerde kabuklu Ukrayna cevizi ihraç eden firma, ayrıca yarım, çeyrek, 1/8 ölçülerinde kabuksuz ceviz içi ihracatı yapmaktadır. Boy ölçülerine dayalı kalibrasyona ilave olarak, firmanın tedarik etmiş olduğu ceviz içleri açık, natürel ve koyu renk olarak da sınıflandırılmaktadır.

Firma, web sitesinde üretici bir firma olduğunu söylese de, firmaya ait kalite sertifikaları olmaması, firmanın tam ünvanının web sitelerinde yer almaması, belirli oranda güvensizlik teşkil etmektedir.

Walnut Valley, LLC
72 Konstantinovskaya st., Kiev 04080,
Ukraine
Tel: +380 67 125 6969

Firma, kabuklu ve kabuksuz ceviz yanı sıra, bal, kanola yağı, ayçiçek yağı ve yaban mersini satışı da yapmaktadır.

Bu firmanın da internet üzerinde firma tescil bilgileri, kalite sertifikaları yer almamaktadır.

Akreditif Danışmanlık Hizmetleri

Dünya genelinde korumacılık artmakta, politik, ticari ve finansal riskler buna paralel olarak yükselmektedir.

İhracat ve ithalat işlemlerinizde akreditif başta olmak üzere güvenli ödeme ödeme yöntemlerini etkin kullanarak pazar payınızı arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akreditif, vesaik mukabili ve diğer ödeme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler ve danışmanlık bilgileri sitemizdedir.