güncel yazılar...
Loading...

İngiltere Domates Salçası İthalatçıları

İngiltere net domates salçası ithalatçısı konumundadır. İngiltere, 2015 yılında yapmış olduğu 164 milyon dolarlık salça ithalatı ile, Almanya ve İtalya'nın ardından en fazla salça ithal eden 3. ülke olmuştur.

İngiltere ithal ettiği salçaları İtalya, Portekiz, İspanya, ABD, Çin, Almanya, Yunanistan, Fransa, Hollanda ve Türkiye'den almış olmasına rağmen toplam salça ithalatının yaklaşık %75'ini İtalya, portekiz ve İspanya'dan karşılamaktadır.

Türkiye'nin 2015 yılında İngiltere'ye yaptığı salça ihracatı 639 bin dolar olup, Türk ihracatçılarının daha çok İngiltere'deki Müslüman azınlığa hitap edecek şekilde salça ihracatı yaptıkları görülmektedir.

Bugünkü yazımda, İngiltere'de yer alan kısıtlı sayıdaki salça ithalatı yapan firmanın bilgilerini sizlerle paylaşmak amacındayım.


Konu ile ilgili olarak daha önce yazmış olduğum, "Domates Salçası İhracatı", "Almanya Domates Salçası İthalatçıları", "ABD Domates Salçası İthalatçıları", "Türkiye'deki Domates Salçası Üreticleri ve İhracatçıları, Türkiye'deki Biber Salçası Üreticleri ve İhracatçıları", "İtalya'daki Domates Salçası, Pizza Sosu ve Makarna Sosları Üreticileri"

İngiltere Domates Salçası İthalatçıları

GOODIES FOODS LTD
Unit 3-4 Sabre House, 36-38 Gorst Road
Ealing, London, NW10 6LE,
United Kingdom
Tel: +44 208 963 9111

Orta Doğu ve Türkiye'den konserve gıda, zeytin, zeytinyağı, helva, bal, hurma, helva, şarküteri ürünleri, peynir ve süt ürünleri, dondurulmuş gıdalar ve çeşitli alolsüz içecekler ithal eden firma, teneke ambalajlarda ve cam kavanozlarda domates salçası ithalatı da yapmaktadır.

J J FOOD SERVICE LIMITED
7 Solar Way, Enfield
Greater London
EN3 7XY
United Kingdom

100 dağıtım aracı, 800'ün üzerinde çalışanı ile İngiltere'nin en büyük bağımsız gıda ithalatçısı ve dağıtıcılarından birisi olan firma, çeşitli brix değerlerinde domates salçası ithalatı yapmaktadır. Firmanın ayrıca ihracatı da mevcuttur.

1 Ferris Street Openshaw Manchester 
M11 1AF
United Kingdom
Tel: +44 161  2237979 

Türkiye ve İran'dan gıda çeşitli gıda maddeleri ithal eden firmanın, domates salçası ithalatı da bulunmaktadır.

S & J SALES CO
8-10 Timberwharf Road
London, N16 6DB
United Kingdom
Tel: +44 20 8880 1962

Çeşitli konserve ürünleri ithalatı yapan firmanın domates grubunda domates salçası, ketçap, domates püresi, domates suyu, doğranmış domates konservesi ve soyulmuş domates konserveleri bulunmaktadır.

Unit 9N, Eley Industrial Estate, Eley Road, London 
N183BB
United Kingdom
Tel: +44 20 8807 1112

Yoğunlukla Türk markalı ürünler olmak üzere Bulgaristan ve Romanya'dan da çeşitli gıda maddeleri ithal eden firma, cam kavanoz ve teneke ambalajlarda salça ithal etmektedir.

Akreditif Danışmanlık Hizmetleri

Dünya genelinde korumacılık artmakta, politik, ticari ve finansal riskler buna paralel olarak yükselmektedir.

İhracat ve ithalat işlemlerinizde akreditif başta olmak üzere güvenli ödeme ödeme yöntemlerini etkin kullanarak pazar payınızı arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akreditif, vesaik mukabili ve diğer ödeme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler ve danışmanlık bilgileri sitemizdedir.