güncel yazılar...
Loading...

Almanya Karayolu Nakliye Firmaları

Bugünkü yazımda Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan ve Almanya'ya karayolu parsiyel, komple tır, tekstil taşımacılığı, frigofrik soğutmalı tır ve proje taşımacılığı hizmeti veren nakliye firmalarının geniş bir listesini sizlerin bilgisine sunmak amacındayım.

Sitemi takip eden arkadaşlar, bundan önceki yazılarımda il bazında Almanya karayolu nakliye firmalarına ait bilgileri yayınladığımı anımsayacaktır.

İşte bugünkü yazım, temel olarak, geçmiş yazılarımı da toparlayacak ve Almanya ile çalışan dış ticaret firmalarının, mümkün olan en kolay ve hızlı biçimde en çok nakliye firmasına ulaşmasına olanak sağlayacak şekilde hazırlanmış ve yayınlanmıştır.
Resim: Truck vector designed by Freepik

Peki Böyle Bir Çalışmaya Neden Gereksinim Duydum? 

  1. Daha önce, kapsamlı bir biçimde hazırlanmış, tarafsız bir kaynağın olmaması.
  2. Karayolu taşımalarında fiyatların oldukça fazla oynaklık göstermesi nedeniyle, ihracat ve ithalat yapan firmaların sürekli olarak alternatif navlun teklifi ihtiyacı içerisinde olması
  3. Bazı dönemlerde taşıyıcı bulmanın zorlaşması neticesinde ihracatçı ve ithalatçı firmaların bu ihtiyaçlarına yanıt verecek bir sayfaya olan ihtiyacın karşılanması

Nakliyeci Firmalar Nasıl Seçilmiş ve Nasıl Gruplandırılmıştır?

Bu sayfada yer alan nakliyeci firmalar, merkez şubelerinin bulunduğu il baz alınarak, harf sırasına göre listelenmiştir. Örneğin, bir firmanın merkez şubesi İstanbul'da ise o firma İstanbul Almanya arasında çalışan firmalar altında listelenmiştir. Aynı firmanın İzmir şubesi dikkate alınmamıştır.

Nakliyeci firma seçiminde kesinlikle öznel değil nesnel davranılmıştır. Sadece, Uluslararası Nakliyeciler Derneği'ne üye olan firmalar listeye alınmıştır.

Bu sayfada listelenen firmaların web sitesi, telefon ve faks kontrolü yapılmıştır. Bazı firmalar telefon ile aranmış, çalıştıkları güzergahlar kontrol edilmiştir.

Listeye alınan firmaların hemen hemen hepsinin özmal araçlarırının olmasına özen gösterilmiştir.

Sayfayı En Etkin Biçimde Nasıl Kullanabilirsiniz?

Eğer İstanbul'dan Almanya'ya taşıma yapacak karayolu nakliye firması arıyorsanız şanslısınız. Çünkü, Almanya'ya karayolu nakliye hizmeti verilen firmaların yaklaşık yarısı İstanbul'da. Bu sayfada listelenen, İstanbul Almanya arasında çalışan nakliyecilere doğrudan ulaşma imkanınız bulunmaktadır.

Eğer İstanbul harici bir şehirden Almanya'ya taşımacılık yapan bir nakliyeci arayışınız varsa, önünüzde 4 seçenek bulunmaktadır:
  • Bu sayfada listelenen nakliyecilerden bulunduğunuz şehirde olanlarını tespit etmeye çalışmak,
  • İstanbul merkezli nakliyecilerden bulunduğunuz şehirde şubesi olanları saptamaya çalışmak,
  • İstanbul haricindeki şehirlerde merkezleri olan nakliyecilerden bulunduğunuz şehre de hizmet veren nakliyecileri araştırmak,
  • İstabul gümrük ile malınızı İstanbul üzerinden Almanya'ya taşıtmaya çalışmak.

Almanya Karayolu Nakliyeci Firmalar

İstanbul Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları: 

İstanbul, ekonomik ve finansal anlamda Türkiye'nin kalbi konumundaki bir şehirdir. Türkiye'nin dış ticaretinin kabaca yarısını merkezi İstanbul'da bulunan firmalar gerçekleştirmektedir.


Türkiye'nin Almanya ile 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu dış ticaretin de yaklaşık %62'si İstanbul merkezli firmalar tarafından yapılmıştır.

İstanbul ile Almanya arasındaki dış ticaret yoğunluğu, İstanbul Almanya arasında çalışan uluslararası karayolu taşımacılık firmalarının sayılarına da etki etmiştir.

İstanbul ile Almanya arasında taşımacılık yapan uluslararası karayolu firmalarının yaklaşık %45'i İstanbul merkezli taşımacılık firmalarıdır. 

Aynı zamanda, bu hususta dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da İstanbul merkezli taşımacılık firmalarının genellikle köklü, güçlü sermaye yapısına sahip, birden fazla şehirde şubeleri olan, özmal araç sayısı fazla, finansal olarak sağlam, sektörün lider firmalarına da ev sahipliği yapmış olmasıdır.

Dolayısı ile Almanya ile çalışmak isteyen ihracatçı veya ithalatçı firmaların, nakliyeci arama süreçlerinin ilk adımında yapmaları gereken mantıklı davranış, İstanbul'daki nakliyat firmaları ile iletişime geçip, fiyat araştırmasına bu noktadan başlamaları olmalıdır.

İstanbul ile Almanya arasında ithalat ve ihracat taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İstanbul'dan Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Bursa Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

İstanbul'un ardından Almanya ile en yoğun dış ticaret yapan ilimiz 2015 yılı itibari ile Bursa olmuştur.

Türkiye'nin Almanya ile 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu dış ticaretin yaklaşık %10'u Bursa merkezli firmalar tarafından gerçekleştirilmiştir.


Bursa özellikle motorlu kara taşıtları, makinalar, mobilya, tekstil ve gıda maddeleri ihracatı ile öne çıkmış bir ilimizdir.

Söz konusu ürünlerin taşınmasında tenteli tırlar, askılı tırlar ve frigofirik soğutmalı tırlar kullanılmaktadır.

Bursa ile Almanya arasında ithalat ve ihracat taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bursa'dan Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

İzmir Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

İstanbul ve Bursa'dan sonra Almanya ile en fazla dış ticaret yapan ilimiz 2015 yılı itibari ile İzmir'dir.


Türkiye'nin Almanya ile 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu dış ticaretin yaklaşık %5'i İzmir merkezli firmalar tarafından gerçekleştirilmiştir.

İzmir ile Almanya arasında ithalat ve ihracat taşıması yapan, İzmir merkezli uluslararası nakliye firmalarının detaylarına aşağıda yer verilmiştir.

Çınar Mah. Fatih Cad. No:1/23 K:3 D:321 Çiçek Plaza Çamdibi
Bornova İzmir
Telefon : 0 232 400 15 00
Faks : 0 232 400 13 56

İnci Lojistik
Kızılüzüm Köyü İçkısım Sanayi Kemalpaşa
İzmir
Telefon : 0 232 870 10 00
Faks : 0 232 877 01 61

Trans-Nak Uluslararası Kargo Lojistik
Yunus Emre Mahallesi 7521/1 Sokak
No: 30/D Bornova
İzmir
Tel : 0 232 342 11 22
Faks : 0 232 342 31 38

Ankara Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

İstanbul, Bursa ve İzmir'den sonra Almanya ile en fazla dış ticaret yapan ilimiz 2015 yılı itibari ile Ankara'dır.


Türkiye'nin Almanya ile 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu dış ticaretin yaklaşık %4'ü Ankara merkezli firmalar tarafından gerçekleştirilmiştir.

Ankara ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan, Ankara merkezli uluslararası nakliye firmalarının detayları aşağıda listelenmiştir.

Doğruer Uluslararası Lojistik
3900 Ada 1 Parsel 231. Sk. Saray Mah.
Kazan Ankara
Telefon: 0 312 278 38 00
Faks: 0 312 278 38 04

Turgut Özal Bulvarı Özgür İşhanı
No: 72/38 İskitler
Ankara
Telefon : 0 312 341 23 90
Faks : 0 312 341 23 92

Başkent Uluslararası Nakliyat
Ankara Lojistik Üssü C Blok No:11 Kazan
Ankara
Telefon : 0 312 812 12 22
Faks : 0 312 812 12 27

Manisa Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Manisa merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 373 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 230 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Manisa ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan, Manisa merkezli uluslararası nakliye firmalarının detayları aşağıda listelenmiştir.

Harbi Nakliyat
Keçiliköy Mah. 5637. Sok. No:5/A
Yunusemre
Manisa
Telefon : 0 236 233 73 14
Faks : 0 236 233 82 77

Gaziantep Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Gaziantep merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 165 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 358 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Gaziantep ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Gaziantep'den Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Denizli Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Denizli merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 276 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 48 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Denizli ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan, Denizli merkezli uluslararası nakliye firmalarının detayları aşağıda listelenmiştir.

Deneks Uluslararası Taşımacılık
Kale Mah. 524 Sok. No:9-A/1 20180
Pamukkale Denizli
Telefon : 0 258 274 74 34
Faks : 0 258 274 74 33

Öztrans Lojistik
Akçeşme Mah. 2015 Sok. No:14 Merkezefendi
Denizli
Telefon : 0 258 371 57 57
Faks : 0 258 371 57 50

Adana Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Adana merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 150 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 89 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Adana ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan, Adana merkezli uluslararası nakliye firmalarının detayları aşağıda listelenmiştir.

Adana Ekspres Uluslararası Taşımacılık
Yürekli Mah. No:91 Ceyhan Yolu Üzeri 17. Km. Sarıçam
Adana
Telefon : 0 322 385 30 40
Faks : 0 322 385 33 73

Trabzon Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Trabzon merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 199 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 21 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Trabzon ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Trabzon'dan Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Konya Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Konya merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 81 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 91 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Konya ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Konya'dan Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Kayseri Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Kayseri merkezli firmalar 2015 yılında Almanya'ya 98 milyon dolarlık ihracat yaparken, söz konusu ülkeden bulundukları şehre 67 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirmişlerdir.

Kayseri ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kayseri'den Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Mersin Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Her ne kadar Mersin ile Almanya arasındaki dış ticaret hacmi çok geniş olmasa da, Mersin lojistik olarak kilit bir konumda olmanın avantajını değerlendirip, Almanya'ya taşımacılık yapan pek çok karayolu nakliye firmasına ev sahipliği yapmaktadır.

Mersin ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mersin'den Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Bolu Almanya Arasında Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Bolu merkezli firmaların Almaya ile 2015 yılında gerçekleştirmiş oldukları dış ticaret hacmi 30 milyon dolar gibi çok kısıtlı bir rakam olsa da, Bolu'nun lojistik olarak avantajlı konumu dolayısı ile Bolu merkezli taşımacılık firmalarının sayısı nispeten fazladır.

Bolu ile Almanya arasında ithalat ve ihracat karayolu taşıması yapan uluslararası nakliye firmalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Bolu'dan Almanya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Uluslararası Nakliye Firmaları

Diğer İllerden Almanya'ya Çalışan Karayolu Nakliye Firmaları:

Aşağıdaki listede, yukarıdaki iller haricinde Almanya ithalat ve ihracat yükleri taşıyan uluslararası nakliyat firmalarına yer verilmiştir.

Egemen Transport 
Fabrikalar Mah.. 3001 Sk. Öz-Anaç Apt. No:3/5
Antalya
Telefon : 0 242 335 20 15
Faks : 0 242 335 20 44

Merkez Mah. Yoncalık Sokak No:48 Kaynaşlı 
Düzce
Telefon : 0 380 544 35 64
Faks : 0 380 544 35 65

Merkez Mah. İstanbul Cad. No:142 Kaynaşlı 
Düzce
Telefon : 0 380 544 26 04            
Faks : 0 380 544 25 43

Bursa Yolu 5 Km. Eskişehir
Telefon : 0 222 3151555
Faks : 0 222 3151564

İskenderun Yolu Üzeri Uluslararası Nakliyeciler Sitesi B Blok Kat :1 
Antakya Hatay
Telefon : 0326 285 58 57 
Faks : 0326 285 57 88

Antakya Uluslararası Nakliyeciler Sitesi A Blok K.3 No: 10
Büyük Dalyan Antakya
Hatay
Telefon : 0 326 285 63 00
Faks : 0 326 285 63 03

Sahil Cad. No:554/2 52400 Fatsa
Ordu
Telefon : 0 452 423 13 04
Faks : 0 452 423 68 26

Menderes Bulvarı Riport Plaza A : 4 Rize Limanı
Rize
Telefon : 0 464 223 53 53
Faks : 0 464 223 55 55

Yenicami Mah. Adnan Menderes Cad. No:33-101
Adapazarı - Sakarya
Telefon : 0 264 291 50 23-24
Faks : 0 264 291 50-25

Akreditif Danışmanlık Hizmetleri

Dünya genelinde korumacılık artmakta, politik, ticari ve finansal riskler buna paralel olarak yükselmektedir.

İhracat ve ithalat işlemlerinizde akreditif başta olmak üzere güvenli ödeme ödeme yöntemlerini etkin kullanarak pazar payınızı arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akreditif, vesaik mukabili ve diğer ödeme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler ve danışmanlık bilgileri sitemizdedir.