güncel yazılar...
Loading...

Trabzon Almanya Arasında Taşımacılık Yapan Uluslararası Karayolu Nakliye Firmaları

768 bin kişilik nüfusu ve 1.6 milyar dolarlık dış ticaret hacmi ile Trabzon, Karedeniz Bölgesin'deki önemli ihracat ve ithalat merkezlerinden birisidir.

Trabzon'un en fazla ihracat yapmış olduğu ülkelerin sırası ile Rusya Federasyonu, İtalya, Almanya ve Fransa'dır.

Yukarıda da açıklamış olduğumuz gibi Almanya 2015 yılında Trabzon'un en fazla ihracat yapmış olduğu 2. ülke konumundadır.

Trabzon Almanya arasındaki taşımalar iki şekilde yürütülmektedir. Bunlardan ilki doğrudan Kapıkule sınır kapısından çıkışı öngören taşımalar iken, ikinci seçenek ise İstanbul'daki İtalya'ya çalışan ro-ro gemileri vasıtası ile çıkışların sağlanması seçeneğidir.

Trabzon'daki uluslararası nakliyeciler ithalat aşamasında yüklerini İstanbul'a boşaltmayı veya transit olarak Gürcistan'a götürmeyi tercih etmektedirler.

Trabzon Almanya arasında çalışan karayolu nakliye firmaları listesi.

Telefonda konuştuğum firmaların parsiyel karayolu çıkışları mevcut değildi veya talep doğrultusunda çok kısıtlı olarak yapabilmekteydiler.

Trabzon Almanya Arasında Taşımacılık Yapan Uluslararası Karayolu Nakliye Firmaları

Kaytrans Uluslararası Taşımacılık
Erzurum Yolu 9. Km. Cumhuriyet Cad. No:20
Akoluk Trabzon
Telefon: 0 462 272 57 97
Faks: 0 462 272 51 99

Ful tır yükleri ile Almanya ihracat çalışan firma, ithalat aşamasında ise genellikle Gürcistan'a transit taşıma yapmaktadır. İhracat taşımalarında, İstanbul-İtalya arasındaki ro-ro seferlerinden veya Kapıkule üzerinden doğrudan karayolu ile çıkış yapabilmektedir.

Cevat Uluslararası Nakliyat
Deliklitaş Mevkii No:87 61080
Trabzon
Telefon : 0 462 325 75 88
Faks : 0 462 325 88 97

Trabzon'dan Almanya'ya komple kuru yük ve frigofirik tırlarla taşıma yapan firma genellikle Kapıkule üzerinden karayolu ile Almanya'ya çıkış yapmaktadır. Dönüş yüklerini ise genellikle İstanbul'a getirmektedir.
Firmanın verdiği bilgilerden, Ege Bölgesi firmalarıın üretimi olan kuru meyve ihracat taşımasına da iştirak ettiği öğrenilmiştir.

Usta Transport
Sanayii sitesi 11 Blok No:27
Trabzon
Telefon : 90 462 562 45 74
Fax: 0 462 325 26 93

Daha ziyade Trabzon'dan eski türki Cumhuriyeti ülkelerine taşıma yapan firma, talep üzerine Almanya'ya komple tır taşıması yapabilmektedir.

Ataoğlu Uluslararası Taşımacılık
Cumhuriyet Mah.Şehit Uzm. Çvş. Mustafa Ali Yazıcıoğlu Cad. No.37
Kaşaüstü Yomra
Trabzon
Telefon : 0 462 341 42 00
Faks : 0 462 341 40 49

Firmanın web sitesi yazının yazıldığı tarihte yapım aşamasındaydı. Telefon ile ulaşma çabalarım da sonuç vermedi. İlerleyen günlerde kendilerine ulaşabilirsem bu verileri düzenleyeceğim.

Akreditif Danışmanlık Hizmetleri

Dünya genelinde korumacılık artmakta, politik, ticari ve finansal riskler buna paralel olarak yükselmektedir.

İhracat ve ithalat işlemlerinizde akreditif başta olmak üzere güvenli ödeme ödeme yöntemlerini etkin kullanarak pazar payınızı arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akreditif, vesaik mukabili ve diğer ödeme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler ve danışmanlık bilgileri sitemizdedir.