güncel yazılar...
Loading...

İzmir'den İtalya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Firmalar

Bundan bir önceki yazımda, merkezi İstanbul'da olup, İstanbul'dan İtalya'ya karayolu taşımacılığı yapan firmaların listesini sizlerle paylaşmıştım.

Bugünkü yazımda ise, merkezi İzmir'de olup, İzmir'den İtalya'ya karayolu taşımacılığı yapan firmaların listesini sizlerle paylaşacağım.

İtalya, karayolu taşımacılığı açısından özellikli bir ülke olduğundan, her nakliye firmasının iş yaptığı bir ülke değildir. Örneğin, Almanya'ya hemen hemen tüm karayolu taşıma firmaları hizmet verirken, İtalya ile çalışan sınırlı sayıda firmaya rastlamak mümkündür.


İstanbul haricindeki diğer illerimizden İtalya'ya çalışan nakliye firması oldukça az sayıdadır. Bugünkü yazımda, listeme ekleyebileceğim yalnızca 3 firmaya erişebilmiş olmam, bu durumun en önemli sonuçlarından birisidir.

Tıpkı İstanbul-İtalya karayolu taşımaları gibi İzmir-İtalya taşımaları da genellikle Ro-Ro gemileri vasıtasıyla yapılmaktadır.

İzmir'den İtalya'ya karayolu taşımacılığı yapan firmalar, ekseriyetle, Ulusoy Denizcilik tarafından işletilen ve Çeşme Limanı - Trieste Limanı arasında karşılıklı olarak çalışan Ro-Ro gemileri ile taşımalarını gerçekleştirmektedirler.

Bugünkü yazımda, İzmir'de merkez şubeleri bulunan ve İtalya'ya parsiyel ve komple yük taşıması yapan uluslararası karayolu nakliye firmalarının listesini bulabilirsiniz.

İzmir'den İtalya'ya Karayolu Taşımacılığı Yapan Firmalar

Çınar Mah. Fatih Cad. No:1/23 K:3 D:321 Çiçek Plaza Çamdibi
Bornova İzmir
Telefon : 0 232 400 15 00
Faks : 0 232 400 13 56

İnci Lojistik
Kızılüzüm Köyü İçkısım Sanayi Kemalpaşa
İzmir
Telefon : 0 232 870 10 00
Faks : 0 232 877 01 61

Metin Akdurak Lojistik (Makotrans)
1434 Sokak No:9/5 PK 35220
Alsancak İzmir
Tel: 0 232 465 15 16
Fax: 90 232 421 16 47

Akreditif Danışmanlık Hizmetleri

Dünya genelinde korumacılık artmakta, politik, ticari ve finansal riskler buna paralel olarak yükselmektedir.

İhracat ve ithalat işlemlerinizde akreditif başta olmak üzere güvenli ödeme ödeme yöntemlerini etkin kullanarak pazar payınızı arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Akreditif, vesaik mukabili ve diğer ödeme yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler ve danışmanlık bilgileri sitemizdedir.